Βραδιά σούσι στον Παναθηναϊκό

Βραδιά σούσι στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Βραδιά σούσι στον Παναθηναϊκό

bet365

Oι παίκτες του Παναθηναϊκού απόλαυσαν το βράδυ της Πέμπτης σούσι, το οποίο επιμελήθηκε ο σεφ του ξενοδοχείου Cap St George, Χρήστος Κουδούνας.

Η διαμονή του Παναθηναϊκού στο Cap St George είναι εξαιρετική, καθώς οι άνθρωποι του πολυτελέστατου ξενοδοχείου στη Πέγεια της Κύπρου κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να προσφέρουν στο Τριφύλλι μία μοναδική εμπειρία. Εξάλλου και η υποδοχή της ομάδας την Δευτέρα ήταν ξεχωριστή.

novibet sponsored

Πριν λίγες ημέρες ο σεφ του ξενοδοχείου, Χρήστος Κουδούνας, ετοίμασε σούσι ως κάτι παραπάνω και προσέφερε στην αποστολή πέρα από το φαγητό που ετοιμάζει καθημερινά ο μάγειρας του συλλόγου.

Άπαντες έμειναν ενθουσιασμένοι και το βράδυ της Πέμπτης η ποσότητα αυξήθηκε κατακόρυφα με το επιτελείο και τους παίκτες του συλλόγου να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα