Ολιβέιρα: «Στην Κύπρο γίνεται καλή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα»

Ολιβέιρα: «Στην Κύπρο γίνεται καλή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα»

Newsroom
Ολιβέιρα: «Στην Κύπρο γίνεται καλή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα»

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ στο 3-0 επί της ΑΕ Λεμεσού και έδειξε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ στο σημερινό (1/12) φιλικό 3-0 επί της ΑΕ Λεμεσού ήταν ο Ολιβέιρα, ο οποίος έδειξε αισιόδοξος τόσο για το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών στην Κύπρου, όσο και για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. «Γίνεται καλή δουλειά στην Κύπρο. Προπονούμαστε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, δουλεύουμε καλά σαν ομάδα και σ' αυτό βοηθάει και ο πολύ καλός καιρός που υπάρχει εδώ», ανέφερε αρχικά.

Μετά ο Πορτογάλος φορ έκανε ένα σχόλιο για τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Τσίρειο. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δίνουμε στον κόσμο της Κύπρου τη χαρά να μας δει. Ξέρουμε ποιοι είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, πόσο μας αγαπάνε και είμαστε χαρούμενοι που μας βλέπουν από κοντά μετά από χρόνια».

Για τον ίδιο και την κατάσταση που βρίσκεται είπε πως «είναι σημαντικό κάθε παίκτης να σκοράρει έστω και σε φιλικά. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν για μένα ήταν δύσκολο, βρίσκω σιγά σιγά τον εαυτό μου όπως έχω ξαναπεί και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα