Παναθηναϊκός του Ιβάν ανεξάρτητα από πρόσωπα

Παναθηναϊκός του Ιβάν ανεξάρτητα από πρόσωπα

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός του Ιβάν ανεξάρτητα από πρόσωπα

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Χάποελ Μπερ Σεβά και τα όσα ξεχώρισαν από την πρώτη αναμέτρηση του Τριφυλλιού επί κυπριακού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός έχει... εθιστεί στις νίκες και στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους συνέχισε όπως είχε σταματήσει στο πρωτάθλημα. Νικητής. Σίγουρα σε αυτού του είδους τα παιχνίδια το τελευταίο που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα, οπότε στο υπόλοιπο σημείωμα θα ασχοληθούμε με εκείνο που είναι πραγματικά άξιο αναφοράς σε σχέση με την εμφάνιση του συνόλου στο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάχθηκε με αρκετούς από τους αναπληρωματικούς και ολοκλήρωσε το ματς, έχοντας στην ενδεκάδα ακόμη περισσότερους από εκείνους που δεν είχαν ενεργό ρόλο σε αυτό το φοβερό και τρομερό δώδεκα στα δεκατρία που έχει φέρει τον σύλλογο στο +8 από την ΑΕΚ και το +12 από τον Ολυμπιακό.

novibet sponsored

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως, υπήρχε ένα ξεκάθαρο game model, έβλεπες όλα εκείνα που έχουν φέρει την ομάδα στη κορυφή της βαθμολογίας, υπήρχε συγκεκριμένη ταυτότητα παρά το γεγονός πως αρκετοί εκ των βασικών ήταν εκτός αποστολής. Κουρμπέλης, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Βέρμπιτς εκτός. Ο Ιωαννίδης επίσης. Από πίεση ψηλά και κλέψιμο του Ρούμπεν το πρώτο γκολ από τον τιμιότατο Σαβιέρ, από στατικές φάσεις τα υπόλοιπα δύο, με τον Γιώργο Σιδερά να επιβεβαιώνει την ικανότητά του να απειλεί στον αέρα. Καλή κυκλοφορία, απόλυτος έλεγχος του παιχνιδιού, υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας.

Η δουλειά του Γιοβάνοβιτς και των βοηθών του γίνεται ξεκάθαρη ακόμη και σε αυτά τα παιχνίδια, όπου ο χρόνος μοιράζεται μεταξύ των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Τούτο αποτελεί και ένα από τα οφέλη της συνέχειας της δουλειάς ενός προπονητή σε έναν σύλλογο αλλά και αποδεικνύει την ικανότητα του Σέρβου τεχνικού να αφομοιώνει όλα τα μέλη της ομάδας στο σχέδιό του. Είτε πρόκειται για μεταγραφές είτε για παίκτες από την ακαδημία.

Σε ατομικό επίπεδο σίγουρα ξεχώρισε ο Σιδεράς με το γκολ και την ασίστ, καλά στοιχεία έδειξε ο νεαρός Κυριόπουλος ενώ ο Μπρινιόλι την μία φορά που χρειάστηκε, επιβεβαίωσε το γιατί αποτελεί λίρα εκατό για τον σύλλογο. Πολλά περισσότερα θα περίμενε κανείς από τον Μπερνάρντ που επηρεάστηκε από μια κλωτσιά στην αρχή του ματς και μετά κινήθηκε σε ρηχά νερά, κακό πρώτο μέρος από τον Τσόκαι που ανέβηκε στο δεύτερο ενώ ιδιαίτερα δραστήριος ήταν ο Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.