Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι και οι άλλες προσθήκες

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι και οι άλλες προσθήκες

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι και οι άλλες προσθήκες

bet365

Με την υπόθεση του Ροντινέι να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ο Ολυμπιακός προχωράει και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όλα δείχνουν πώς ο Ροντινέι θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται να έχουμε happy end στα επόμενα 24ωρα.

Μάλιστα, στο εξωτερικό τονίζουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο δύο χρόνων με ετήσιες απολαβές κοντά στο ένα εκατ. ευρώ, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει στην αγορά για την εύρεση τόσο ενός στόπερ όσο και ενός ακραίου αριστερού μπακ. Ένα από τα ονόματα που διαρρέεται ότι έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Σουλεϊμάν Ντουμπιά της Ανζέ.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει κάνει γεμάτη σεζόν στη Ligue 1 φέτος και το συμβόλαιο του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην δείχνει διατεθειμένος να το ανανεώσει. Η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα τρία εκατ. ευρώ, μετράει 74 συμμετοχές με τον γαλλικό σύλλογο και είναι πέντε φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Όσον αφορά το θέμα του στόπερ, θα παίξει κύριο λόγο ο Παπέ Αμπού Σισέ με τις προτάσεις που θα φέρει μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ. Από εκεί και πέρα, το όνομα του Ντάνιελ Μαντσίνι παίζει δυναμικά στο προσκήνιο για να κλείσει, ωστόσο ότι και να συμβεί με την περίπτωσή του, οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν και για εξτρέμ, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ.

Συνοψίζοντας, εκτός από τον Ροντινέι, ο Ολυμπιακός κοιτάζει:

  • Έναν αριστερό ακραίο μπακ
  • Έναν στόπερ εκτός απροόπτου
  • Μαντσίνι + ένας εξτρέμ που θα μπορεί να παίξει και φορ
@Photo credits: Από το επίσημο Instagram του Ροντινέι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα