Ροντινέι: Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την πρόταση από τον Ολυμπιακό

Ροντινέι: Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την πρόταση από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ροντινέι: Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την πρόταση από τον Ολυμπιακό

bet365

Όπως όλα δείχνουν τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Ροντινέι από τον Ολυμπιακό, με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μαρσέλο Ροντινέι αναμένεται να είναι το νέο δεξί μπακ του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, ύστερα από μια σούπερ χρονιά στη Βραζιλία με την Φλαμένγκο (κατέκτησε Λιμπερταδόρες και Copa do Brasil), είναι έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρόκληση που του προσφέρουν οι «Ερυθρόλευκοι» με ένα συμβόλαιο 2,5 ετών και απολαβές περίπου 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του «Coluna do Fla», Βίτορ Μπελότι, υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του Ρικάρντο Σάιντ τού επιβεβαίωσε πως όχι μόνο υπάρχει ενδιαφέρον από τους πρωταθλητές αλλά μάλιστα το deal είναι έτοιμο να... σφραγιστεί.

«Σε επαφή με τον μάνατζερ του Ροντινέι, Ρικάρντο Σάιντ, επιβεβαιώθηκε η πρόταση του Ολυμπιακού. Το project άρεσε στον δεξιό μπακ και η προσδοκία είναι ότι η συμφωνία θα κλείσει σύντομα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα