ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Κύπρο και αποθεώθηκε από τον κόσμο του!

ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Κύπρο και αποθεώθηκε από τον κόσμο του!

ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Κύπρο και αποθεώθηκε από τον κόσμο του!

bet365

O ΠΑΟΚ μετακόμισε από το απόγευμα της Κυριακής (27/11) στην Κύπρο για τη μίνι χειμερινή προετοιμασία του. Υποδοχή στην αποστολή από τους φίλους του «Δικεφάλου» στη Μεγαλόνησο.

Οι «ασπρόμαυροι», μετά από ένα ταξίδι περίπου δύο ωρών, έφτασαν στη Κύπρο, όπου για τις επόμενες εννιά μέρες θα είναι η «βάση» τους, με τις προπονήσεις να γίνονται στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας, που βρίσκεται 10 λεπτά από το ξενοδοχείο της αποστολής.

Το προπονητικό κέντρο είναι ολοκαίνουργιο, εγκαινιάστηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Διαθέτει ένα μεγάλο γήπεδο, μεγάλα αποδυτήρια και προβολείς. Η επιλογή της Κύπρου δεν έγινε τυχαία από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», καθώς ακόμα και τώρα οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές και θα συμβάλλουν στο κλίμα της προετοιμασίας. Ολόκληρη την εβδομάδα η θερμοκρασία στη Λάρνακα θα κυμαίνεται μεταξύ 21 και 23 βαθμών Κελσίου.

Ο «Δικέφαλος» έτυχε θερμής υποδοχής από τους Κύπριους φίλους της ομάδας, που περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο, και το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11 - 14:30) θα τη δουν να αντιμετωπίζει την ισραηλινή Ασντόντ στο πρώτο από τα τρία φιλικά παιγνίδια, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Start.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, 29 στον αριθμό, συν τον Σελιμάι, που το τελευταίο διάστημα προπονείται με τους «μεγάλους», ενώ στην Κύπρο θα ενσωματωθούν και οι Ντάντας , Κούρτιτς και Ίνγκασον.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα και Τόμας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα