ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον στην Κύπρο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον στην Κύπρο

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον στην Κύπρο

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πετάξει για Κύπρο, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του με αφορμή τη διακοπή για το Μουντιάλ. Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην αποστολή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη και πλέον είναι έτοιμος να πετάξει για Κύπρο στις 15.45. Το κυριακάτικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί στις 15:45 από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Λάρνακα. Τη Δευτέρα (28.11) στις 14:30 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Ασντόντ από το Ισραήλ.

Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι οι Ντάντας , Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο αεροπλάνο είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Κάργας , Νάσμπεργκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Ράφα Σοάρες , Σελιμάι, Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μουργκ , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Ολιβέιρα , Μπράντον .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα