Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να κλείσει ο Ροντινέι (vid)

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να κλείσει ο Ροντινέι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να κλείσει ο Ροντινέι (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου δεξιού μπακ Μαρσέλο Ροντινέι.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει τον 30χρονο δεξιό μπακ Ροντινέι, που ανήκει στην Φλαμένγκο.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, ο οποίος κατάκτησε το Λιμπερταδόρες και το Copa do Brasil φέτος όντας βασικότατας με τα χρώματα της «Φλα», αναμένεται να υπογράψει άμεσα στους Πειραιώτες.

Οι πρωταθλητές έχουν... πονέσει αρκετά στα άκρα της άμυνας φέτος, μετά τις επιλογές με Βρσάλικο και Άβιλα, καθώς παρά την επένδυση που έγινε, οι εν λόγω κινήσεις δεν βγήκαν.

Ποιος είναι ο Ροντινέι

Ο Ροντινέι είναι ένας έμπειρος μπακ, με μεγάλη παρουσία στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Μετράει 163 συμμετοχές με 6 γκολ και 17 ασίστ με τη φανέλα της Φλαμένγκο, 50 ματς με 3 γκολ και 9 ασίστ με την Ιντερνασιονάλ, ενώ έχει παίξει και 57 φορές με την Πόντε Πρέτα (2 γκολ και 8 ασίστ). Επίσης, έχει περάσει και από την Αβάι.

Τη σεζόν 2021-2022, με την Φλαμένγκο είχε σε 46 ματς 6 ασίστ και ήταν στην προεπιλογή του Τίτε για την εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ.

Τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο Ροντινέι:

Copa Libertadores: 2019, 2022
Campeonato Brasileiro Série A: 2019
Campeonato Carioca: 2017, 2019
Copa do Brasil: 2022

«Μεγάλη προσφορά ο Ροντινέι από τον Ολυμπιακό»

Στη χώρα του, το «odia.ig.com.br», αναφέρει:

«Ο Ροντινέι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη Φλαμένγκο όντας σε υψηλό επίπεδο και έχοντας κατακτήσει το Copa do Brasil και το Λιμπερταδόρες ως βασικός, ενώ ήταν στην προεπιλογή του Τίτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο παίκτης έλαβε επίσημη πρόταση από την Ολυμπιακό και είναι κοντά στο να συμφωνήσει.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Ροντινέι αυτή την εβδομάδα και έστειλε, τις τελευταίες ώρες, επίσημη πρόταση στον παίκτη, με μεγάλο συμβόλαιο.

Επιπλέον, ένα άλλο σημείο που ευνόησε τις γρήγορες διαπραγματεύσεις ήταν η σχέση του ατζέντη του Ροντινέι, Ρικάρντο Σάιντ, με την ελληνική ομάδα. Ο εν λόγω ατζέντης ήταν αυτός που είχε μεσολαβήσει για τη μεταγραφή του Ραφίνια.

Τον Ροντινέι, επίσης, ενδιέφερε η προοπτική να παίξει στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και στο Champions League και θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους».

Photo Credits: Getty

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα