ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ελίασον μετά το κάταγμα που υπέστη

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ελίασον μετά το κάταγμα που υπέστη

Newsroom
ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ελίασον μετά το κάταγμα που υπέστη

bet365

Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον το απόγευμα της Δευτέρας έπειτα από το κάταγμα περόνης που υπέστη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περνούσε το απόγευμα της Δευτέρας (7/11) ο Νίκλας Ελίασον έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο χθεσινό 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ υπέστη κάταγμα περόνης έπειτα από το μαρκάρισμα του Ζουκάνοβιτς στο πρώτο μέρος.

Το πρωί της Δευτέρας οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του που θα τον αφήσει εκτός για τρεις με τέσσερις μήνες και το απόγευμα ο Ελίασον χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τους Νικολάου και Λάλο. Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Στο πλευρό του Ελίασον είναι οι συμπαίκτες του και σύσσωμη η οικογένεια της Ένωσης, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που του έχουν ευχηθεί δημόσια για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή. «Περαστικά Νίκλας, Είμαστε όλοι δίπλα σου» έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media.

«Ο Νίκλας Ελίασον υποβλήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε επιτυχημένη επέμβαση ανάταξης κατάγματος και συρραφής συνδέσμων, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας κ. Παντελή Νικολάου, σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλο», ανέφερε σε ενημέρωσή της η ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα