ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση στον προσαγωγό ο Βίντα

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση στον προσαγωγό ο Βίντα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση στον προσαγωγό ο Βίντα

bet365

Χάνει τον Ντομαγκόι Βίντα η ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης στόπερ υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να επιστρέψει πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Δεν ήταν ευχάριστα τα μαντάτα στην ΑΕΚ από τον χθεσινό τραυματισμό του Ντομαγκόι Βίντα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όταν και ο έμπειρος Κροάτης στόπερ αντικαταστάθηκε από τον Μήτογλου.

Ο Βίντα υποβλήθηκε σε εξετάσεις τη Δευτέρα, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Ήδη ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμάται από μέρα σε μέρα για να φανεί αν θα υπάρξει πιθανότητα να είναι διαθέσιμος μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι εκτιμήσεις δεν είναι με το μέρος του Βίντα καθώς μπροστά του έχει και τη συμμετοχή με την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο Βίντα θα χάσει τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Ολυμπιακό που απομένουν μέχρι τη διακοπή με τον Τζαβέλλα ή τον Μήτογλου να παίρνουν θέση πλάι στον Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας.

Τη δεδομένη στιγμή εκτός είναι επίσης οι Τσούμπερ και Φαν Βέερτ που βρίσκονται σε φάση επιστροφής από τις θλάσεις τους πραγματοποιώντας ατομικό τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με ενοχλήσεις στον μηρό απουσίασε και ο Στάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα