Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ στο καθολικό άνοιγμα των θυρών στο Πανθεσσαλικό

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ στο καθολικό άνοιγμα των θυρών στο Πανθεσσαλικό
Η ΕΛ.ΑΣ απέρριψε στην σημερινή σύσκεψη που έγινε στον Βόλο το αίτημα του Παναθηναϊκού για άνοιγμα όλων των θυρών του Πανθεσσαλικού.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν δέχθηκε το αίτημα του «τριφυλλιού» να ανοίξουν και οι υπόλοιπες θύρες του Πανθεσσαλικού, ώστε να εξυπηρετηθεί η μεγάλη ζήτηση του κόσμου της ομάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ θέλει το ανατολικό πέταλλο του γηπέδου να μείνει κενό για λόγους ασφαλείας κι έτσι δεν θα εκδοθούν τελικά περισσότερα από τα 17.000 εισιτήρια που είναι ήδη διαθέσιμα.

Υπενθυμίζουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για το παιχνίδι με τον Βόλο από σήμερα (27/10) στη μία το μεσημέρι, με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας να έχουν προτεραιότητα.

Ουρές έξω από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης»

Καταστάσεις άλλης εποχής στα εκδοτήρια της Λεωφόρου με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συρρέει για να εξασφαλίσει τα «μαγικά χαρτάκια» που θα του δώσουν την δυνατότα να βρεθεί το Σάββατο (29/10-19:30) στο Πανθεσσαλικό για να παρακολουθεί το παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Βόλο και την προσπάθεια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ιστορικό 10/10.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα