Παναθηναϊκός: Παροξυσμός στον κόσμο, ανοίγει και άλλες θύρες ο Βόλος

Newsroom
Παναθηναϊκός: Παροξυσμός στον κόσμο, ανοίγει και άλλες θύρες ο Βόλος

bet365

Τα εισιτήρια που είχε κυκλοφορήσει ο Βόλος για το ματς με τον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν και αναμένεται να ανοίξουν και άλλες θύρες.

Από την Κυριακή το βράδυ, μετά τη νίκη επί του Άρη, στον κόσμο του Παναθηναϊκού επικρατεί παροξυσμός για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο. Η ξέφρενη αήττητη πορεία του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα, αλλά και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχουν προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους φιλάθλους του, που θέλει να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο για τη συνέχιση του σερί...

Επίσημα, η ΠΑΕ πήρε 5.000 εισιτήρια για το ματς που θα ξεκινήσει στις 19:30, όμως αυτοί που θα δώσουν το παρών στο Πανθεσσαλικό, θα ξεπερνούν κατά πολύ το συγκεκριμένο αριθμό.

Βλέπετε, αρκετοί φρόντισαν να κλείσουν εισιτήριο online μέσω της ειδικής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η ομάδα του Βόλου, με αποτέλεσμα αυτά να γίνουν ανάρπαστα και σε πρώτη φάση να εξαντληθούν.

Οι γηπεδούχοι είχαν παραχωρήσει όλο το «πέταλο» που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, όπως δείχνει η τηλεόραση, ενώ είχαν κρατήσει για τις ανάγκες τους, όλη την κεντρική θύρα που βρίσκεται στην πλευρά των επισήμων. Από χθες το βράδυ όμως, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για εκεί, καθώς πουλήθηκαν όλα...

panthessaliko

Κάτι που σημαίνει οτι λογικά εντός της ημέρας, είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν οι θύρες που βρίσκονται στα υπόλοιπα σημεία του γηπέδου και δεν είχαν εκδοθεί εισιτήρια για εκεί.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, είναι πολύ πιθανό πλέον, το γήπεδο του Βόλου να παραπέμπει σε Λεωφόρο, καθώς δεν αποκλείεται το Σάββατο το απόγευμα να φιλοξενήσει ακόμα και 15.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα