ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Τσαούση, Λύρατζη

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Τσαούση, Λύρατζη

Newsroom
 ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Τσαούση, Λύρατζη

bet365

Ο Τσαούσης ενδέχεται να έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού του γονάτου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα τον αφήσει για ένα μήνα εκτός δράσης. Σε μαγνητική θα υποβληθεί και ο Λύρατζης.

Με δάκρυα στα μάτια έγιναν απόψε (23/10) αναγκαστική αλλαγή οι Τσαούσης και Λύρατζης, στο πρώτο ημίχρονο του 2-2 που παραχώρησε ο ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης. Η αρχική εκτίμηση για την κατάστασή τους είναι ότι ο πρώτος έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού του γονάτου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα τον θέσει για έναν μήνα εκτός δράσης. Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά τη μαγνητική που θα υποβληθεί αύριο, ωστόσο κινδυνεύει πλέον να παίξει ξανά μετά το Μουντιάλ.

Ο δεύτερος επίσης θα κάνει μαγνητική στον προσαγωγό όπου ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις αλλά πρέπει να περάσουν 24 ώρες για να είναι ακριβής.

Πρόβλημα αποκόμισε και ο Ελ Καντουρί, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς έχει ένα σφίξιμο.

Πρόβλημα και με Ζίβκοβιτς

Η ατυχία του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα συνεχίστηκε, καθώς και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έφυγε για εξέταση προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα