Superleague, η βαθμολογία: Στο -7 από την κορυφή ο Ολυμπιακός, ξανά 2ος ο Βόλος!

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Στο -7 από την κορυφή ο Ολυμπιακός, ξανά 2ος ο Βόλος!

bet365

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το Αγρίνιο, βρέθηκε ξανά στην 4η θέση και στο -7 από τον πρώτο Παναθηναϊκό. Το... βιολί του ο απίθανος Βόλος που νίκησε στο Περιστέρι και ανέβηκε στη 2η θέση!

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Αγρίνιο να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό χωρίς το παραμικρό περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια μετά και την ήττα της περασμένης Δευτέρας από τον ΠΑΟΚ. Η ποιότητα των παικτών του Μίτσελ, σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες που είχαν οι Αγρινιώτες και φάνηκαν όσο περνούσε ο χρόνος, έκαναν την διαφορά με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής χάρη στο απίθανο γκολ του Μπιέλ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και την εκπληκτική ενέργεια του Βαλμπουενά λίγο πριν το φινάλε.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς συγκινήσεις με τους παίκτες του Αναστασίου να μπλοκάρουν κάθε επιθετική σκέψη των «ερυθρόλευκων» με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στην πρώτη καλή φάση όπου συνδυάστηκαν ο Μπακαμπού με τον Χάμες, η μπάλα έφτασε στον Μπιέλ που με ένα απίθανο σουτ «νίκησε» τον Στεργιάκη.

Από κει και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα για τους πρωταθλητές Ελλάδος αφού ο Παναιτωλικός δεν είχε ούτε την ποιότητα, αλλά ούτε τις δυνάμεις να διεκδικήσει κάτι. Είχε παθητικό ρόλο κι ενδεικτικό είναι ότι στο 2ο μέρος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν ακούμπησε τη μπάλα. Η εκπληκτική ενέργεια του Βαλμπουενά στο 82' ήταν το κερασάκι στην τούρτα αφού σε εκείνο το λεπτό ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2-0 και κλείδωσε ουσιαστικά το εύκολο τρίποντο στο Αγρίνιο, όπου έκανε την επανεμφάνισή του μετά από πολλούς μήνες ο Κώστας Φορτούνης.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο -7 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό (παίζει βράδυ Κυριακής με τον Αρη) και πέρασε τον ΠΑΟΚ που επίσης παίζει την Κυριακή στη Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο φετινός Βόλος φαίνεται πως δεν έχει... ταβάνι, αφού το «τρένο του Κώστα Μπράτσου» πέρασε χωρίς στάση κι από το Περιστέρι. Οι εκπληκτικοί Θεσσαλοί έβαλαν στο... βαθμολογικό σακούλι τους ακόμη ένα τρίποντο με το 2-0 επί του Ατρομήτου (Ντέλετιτς και Φερνάντες τα γκολ) και βρέθηκαν ξανά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -4 από την κορυφή!

Εκεί όπου θα παραμείνουν τουλάχιστον ως το βράδυ της Δευτέρας οπότε και θα ολοκληρωθεί η αναμέτρήση της Λιβαδειάς εκεί όπου ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Από την άλλη ο Ατρόμητος, μετά τις καλές εμφανίσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια (ήττα από την Ένωση στις καθυστερήσεις) και Τρίπολη (πανηγυρική πρόκριση επί του Αστέρα) δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα του Βόλου και έτσι παρέμεινε στην 8η θέση.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9Η)

Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Ατρόμητος – Βόλος 0-2
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή 23 Οκτωβρίου
Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα (16.00)
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19.30)
Παναθηναϊκός – Αρης (19.30)

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου
Λεβαδειακός – ΑΕΚ (18.00)
ΟΦΗ – Λαμία (20.00)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 9 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 24
2. ΒΟΛΟΣ 20*
3. A.E.K. 18
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ* 17
5. Π.Α.Ο.Κ. 15
6. ΑΡΗΣ 13
7. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ* 11
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ*. 11
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 8
10. ΛΑΜΙΑ 7
11. Ο.Φ.Η. 5
12. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 5
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3
14. ΙΩΝΙΚΟΣ 2

* Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν ένα ματς περισσότερο

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)

Σάββατο 29 Οκτωβρίου
Ιωνικός – Παναιτωλικός (17.00)
Βόλος – Παναθηναϊκός (19.30)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου
Ολυμπιακός – Λαμία (16.00)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος (16.30)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19.30)
Αρης – ΟΦΗ (20.30)

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (18.00)


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα