Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Επιστροφή Φορτούνη σε επίσημο ματς μετά τις 17 Μαΐου (vid)

Newsroom
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Επιστροφή Φορτούνη σε επίσημο ματς μετά τις 17 Μαΐου (vid)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ξανά... εδώ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση μετά τις 17 Μαΐου παίρνοντας τη θέση του Χάμες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) ο Μίτσελ έκανε γνωστό πως ο Κώστας Φορτούνης θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή για φέτος και τελικά, ο Ισπανός κόουτς του έδωσε την ευκαιρία να πάρει και λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα, στο 85', ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε τη θέση του Χάμες και έπαιξε για πρώτη φορά μετά τις 17 Μαΐου όταν αγωνίστηκε για 46 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο των play off της Superleague.

Έκτοτε, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρασε τον δικό του... γολγοθά, καθώς έμεινε εκτός πλάνων στην αρχή της φετινής σεζόν, ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό αλλά εν τέλη επανήλθε στα πλάνα και ο Μίτσελ τον χρησιμοποίησε κόντρα στον Παναιτωλικό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα