Επαγγελματική διαιτησία: «Ναυάγησε» η παρουσίαση του πλάνου

Επαγγελματική διαιτησία: «Ναυάγησε» η παρουσίαση του πλάνου

bet365

Η πρόσκληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την παρουσίαση του πλάνου «Επαγγελματική Διαιτησία» από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ οδηγήθηκε στο... κενό. Ποιοι είναι βασικοί δύο λόγοι που δεν έγινε τελικά η συνάντηση.

Μέσω e-mail οι ΠΑΕ της Super League ενημερώθηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με την ιδιότητα του προέδρου του συνεταιρισμού, για την παρουσίαση του πλάνο «Επαγγελματική Διαιτησία» στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα έδιναν το «παρών», καθώς ναι μεν βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να υπάρξει επαγγελματική διαιτησία αλλά από την άλλη δεν ήταν σύμφωνες ως προς τη διαδικασία που πήγε να γίνει η παρουσίαση, ενώ η ΑΕΚ έχει αντιρρήσεις και ως προς το πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ.

Τελικά, περίπου δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα (13.30), οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι ακυρώθηκε η συνάντηση. Οι ομάδες θα ήθελαν πρώτα να ενημερωθούν οι ίδιες για το πλάνο που υπάρχει, ενώ η ΕΠΟ από την άλλη εκτός από το ότι δεν θέλει να ακούει για «επαγγελματική διαιτησία», θεσμικά δεν αναγνωρίζει και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος πρώην αρχιδιατητής, ναι μεν έχει διοριστεί από τη Super League ως σύμβουλος διαιτησίας, ωστόσο, η ΕΠΟ δεν τον αναγνωρίζει κι ως εκ τούτου δεν θα δεχόταν την παρουσία του στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Αυτοί είναι κι οι δύο βασικοί λόγοι που εν τέλει οδηγήθηκε στο... κενό η πρόσκληση που υπήρξε για την παρουσίαση του πλάνου «Επαγγελματική Διαιτησία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα