Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα παραστούν στην παρουσίαση για την επαγγελματική διαιτησία

Newsroom
Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα παραστούν στην παρουσίαση για την επαγγελματική διαιτησία

bet365

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην εκπροσωπηθούν στην παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία, την οποία παρουσιάζει σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Οι ΠΑΕ έχουν προσκληθεί στη σημερινή παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία, την οποία οργάνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Super League. Όλες οι ομάδες φέρεται να θέλουν να προχωρήσει το εν λόγω πλάνο αλλά να ακολουθηθεί άλλη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες έλαβαν πρόσκληση με e-mail, μέσω του οποίου καλούνται να παραστούν στη σημερινή παρουσίαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Παναθηναϊκός: Διαφωνεί επί της διαδικασίας, πορεύεται μόνος του

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παραστεί, επειδή υπάρχουν ενστάσεις επί της διαδικασίας. Για ακόμη μία φορά στο ''πράσινο στρατόπεδο'' αποδεικνύουν πως ακολουθούν τη δίκη τους πολιτική ανάλογα με τις συνθήκες που υπάρχουν κάνοντας αυτό που θεωρούν σωστό και δίκαιο.

AEK: Ενστάσεις και για Κλάτενμπεργκ

Από την άλλη, στην ΑΕΚ λένε ότι δεν θα παραστούν διότι έχουν ενστάσεις για τον Κλάτενμπεργκ αλλά και για την όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

ΠΑΟΚ: Δεν θα πήγαινε ανεξάρτητα από τι θα έκαναν οι άλλοι

Με τη σειρά του, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε χθες το βράδυ όταν κι ενημερώθηκε για την παρουσίαση του εν λόγω πλάνου να μην παραστεί. Μάλιστα, όπως λέγεται από την ομάδα αποτελεί ξεχωριστή κίνηση της διοίκησης του ΠΑΟΚ και δεν έχει να κάνει με κάποια κοινή κίνηση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Όπως γίνεται σαφές από τον δικέφαλο του Βορρά ακόμα κι αν αυτές οι ομάδες πήγαιναν, εκείνος δεν θα δήλωνε «παρών» στην παρουσίαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα