ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Άρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Άρη

bet365

Με τους δέκα που ξεκίνησαν στο ματς με τον Ιωνικό στην OPAP Arena και τον Αθανασιάδη στο τέρμα ξεκινάει ο Αλμέιδα την ΑΕΚ στο «Βικελίδης». Ξανά δίδυμο ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος παρατάσσει την ΑΕΚ με τους αναμενόμενους 11 απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αθανασιάδης, όπως αναμενόταν, αντικαθιστά τον Στάνκοβιτς στην εστία και οι άλλοι δέκα είναι τα πρόσωπα που ξεκίνησαν στο πρώτο ιστορικό ματς στην OPAP Arena με τον Ιωνικό.

Οι Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί και Ρότα συνθέτουν την τετράδα της αμυντικής γραμμής, ο Σιμάνσκι είναι στο «έξι» με τους Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Πινέδα επίσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής και επιθετικό δίδυμο ξανά τον Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Φράνσον, Μάνταλος, Αμραμπατ και Τσούμπερ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα