ΠΑΟΚ: Μειώνονται οι ελπίδες να προλάβει ο Νέλσον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Μειώνονται οι ελπίδες να προλάβει ο Νέλσον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Μειώνονται οι ελπίδες να προλάβει ο Νέλσον Ολιβέιρα

bet365

Στην προπόνηση της Παρασκευής (7/10) θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του Νέλσον Ολιβέιρα στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στο Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Superleague.

O Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε την Πέμπτη (6/10) ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κάτι που σημαίνει ότι παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στο Λεβαδειακό την Κυριακή (9/10 – 16:30) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Πορτογάλου επιθετικού έχουν μειωθεί αρκετά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην σημερινή προπόνηση εστίασε την προσοχή στην τακτική προσέγγιση του κυριακάτικου αγώνα αναζητώντας και εναλλακτικό πλάνο με δεδομένο το πρόβλημα με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Το τοπίο σ’ ότι αφορά την συμμετοχή του 31χρονου φορ θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (7/10), ενώ και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το παιγνίδι στη Λιβαδειά, καθώς για άλλη μια μέρα ακολούθησε κι αυτός ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Μπράντον Τόμας να κάνει θεραπεία μαζί με πρόγραμμα στο γυμναστήριο

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα