Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού αποκάλυψε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού αποκάλυψε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του

bet365

Ο Σέντρικ Μπακαμπού ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στα συναίσθηματά του αλλά και στον ιδιαίτερο πανηγυρισμό που έχει.

Πιο ιδανικό δεν θα μπορούσε να είναι το ντεμπούτο του Σέντρικ Μπακαμπού στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς με δύο δικά του γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος φορ αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του ενώ μίλησε και για το 15/15 που έχει σε εκτελέσεις πέναλτι.

Για το τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί σκόραρε δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός. Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τον στόχο μας να παίξουμε καλά και να πάρουμε βαθμούς»

Για τον πανηγυρισμό του: «Είναι ένας πανηγυρισμός που τον συνηθίζω εδώ και καιρό. Τον έκανα και στη Μαρσέιγ»

Για το τι σημαίνει: «Σημαίνει ότι δεν μιλάμε, αλλά ξέρουμε. Έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στο Κονγκό και με εκφράζει πολύ»

Για το 15/15 στα πέναλτι: «Δεν υπάρχει μυστικό. Μέσα στην εβδομάδα στην προπόνηση εκτέλεσα πέναλτι και αστόχησα, αλλά στις αποτυχίες πεισμώνω και δεν σταματάω ποτέ»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα