Ολυμπιακός: Το απόλυτο σε 15 εκτελέσεις πέναλτι ο Μπακαμπού

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Το απόλυτο σε 15 εκτελέσεις πέναλτι ο Μπακαμπού

bet365

Ο Σέντρικ Μπακαμπού ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο και... επιβεβαίωσε το γιατί θεωρείται ο mr. πέναλτι.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο ήταν γεμάτο με φάσεις, ειδικά για τους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι είδαν τον Γιαννιώτη να αποκρούει μέχρι και το πέναλτι του Ελ Αραμπί.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις για τη λήξη του πρώτου μέρους, τη λύση βρήκε ο Σέντρικ Μπακαμπού. Ο έμπειρος φορ κέρδισε το πέναλτι από τον Κιβρακίδη στο 45' και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση.

Με ένα δυνατό πλάσε, νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε τη φήμη που υπάρχει για τον ίδιο για τα πέναλτι.

Συγκεκριμένα, αυτό ήταν η 15η εύστοχη εκτέλεση από τα έντεκα βήματα του 30χρονου επιθετικού σε ισάριθμες προσπάθειες, δίχως να έχει χάσει ούτε ένα.

Τα δέκα από αυτά ήταν στην Κίνα, δύο με την εθνική ομάδα, ένα με τη Βιγιαρεάλ, ένα με τη Σοσό και πλέον το πρώτο με τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα