Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ρέτσος, μένει δύο εβδομάδες εκτός

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ρέτσος, μένει δύο εβδομάδες εκτός

Newsroom
Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ρέτσος, μένει δύο εβδομάδες εκτός

bet365

Άτυχος ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος στο φιλικό της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού το περασμένο Σάββατο (24/09) καθώς αποκόμισε τραυματισμό που θα τον αφήσει περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Με το Ρέντη να αδειάζει λόγω των εθνικών υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό κόντρα στη Β' ομάδα του ώστε ο Μίτσελ να δει την κατάσταση των παικτών που είχε στη διάθεσή του.

Από το συγκεκριμένο δίτερμα, ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη κάκωση και η αρχική εκτίμηση έδειχνε πως θα έμενε εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Τελικά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Έλληνας στόπερ θα ακολουθήσει επιθετική αποκατάσταση ώστε να επιστρέψει στη δράση σε επτά με δέκα μέρες και να υπολογίζεται κανονικά στα πλάνα του Μίτσελ.

Επομένως, όλα δείχνουν πως ο Έλληνας στόπερ θα χάσει σίγουρα το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (02/10) και την ευρωπαϊκή μάχη με την Καραμπάγκ (06/10) ενώ είναι αμφίβολος για τα ματς με τον ΟΦΗ (09/10) και το εκτός έδρας με την Καραμπάγκ (13/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα