Ολυμπιακός: Η δοκιμή Μίτσελ με βασικούς Φορτούνη, Μπιέλ και Μπακαμπού και η ευκαιρία σε Τζολάκη

Ολυμπιακός: Η δοκιμή Μίτσελ με βασικούς Φορτούνη, Μπιέλ και Μπακαμπού και η ευκαιρία σε Τζολάκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δοκιμή Μίτσελ με βασικούς Φορτούνη, Μπιέλ και Μπακαμπού και η ευκαιρία σε Τζολάκη

bet365

Ο Μίτσελ έκανε ορισμένες ενδιαφέρουσες δοκιμές στο εσωτερικό δίτερμα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Β' ενώ ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρία για βασικό στον Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός έδωσε οικογενειακό φιλικό με τον Ολυμπιακό Β', όπου επικράτησε με το ευρύ 6-0. Ήταν ένα εσωτερικό δίτερμα με τρία 25λεπτα, όπου ο Φορτούνης έφτιαξε τρία γκολ και οι Μπακαμπού και Ελ Αραμπί έβαλαν από δύο τέρματα.

Προφανώς δεν μιλάμε για αγώνα με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Οπότε πάμε περισσότερο στο τι έδειξε ο Μίτσελ. Αρχικά ξεκίνησε με 4-2-3-1 έχοντας γκολκίπερ τον Κρίστινσον και άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα και Άβιλα. Στο κέντρο ήταν ο Εμβιλά έχοντας μπροστά του τον Φορτούνη και πίσω από τον φορ Μπακαμπού μία τριάδα με Βαλμπουενά, Μπιέλ και Βρουσάι.

Στη συνέχεια ο Μίτσελ έβαλε στο τέρμα τον Παπαδούδη και στην άμυνα τους Ρέτσο (ως αριστερό μπακ ο Έλληνας στόπερ ενώ έχει δοκιμαστεί και ως δεξιός μπακ), Άβιλα, Μπα και Χρυσόπουλο. Οι Εμβιλά και Φορτούνης έμειναν στον άξονα, στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε και δίδυμο φορ ήταν οι Αραμπί και Μπακαμπού. Δοκιμές γενικά έγιναν πολλές ενώ μετά άλλαξε και το 4-4-2.

Τα έξι γκολ έβαλαν οι Μπακαμπού (2), Αραμπί (2) και από ένα οι Μπιέλ και Ντε Λα Φουέντε. Ο Φορτούνης είχε τρεις ασίστ. Ο Ολυμπιακός Β' στο αρχικό του σχήμα είχε Στουρνάρα, Λαλά, Κούτρη, Κινκουέ, Καλογερόπουλο, Μαυρουδή, Κωστή, Ανδρούτσο, Ι. Ιμπαγάσα, Μαρίνο και Βοϊλη. Μετά είχε διαφοροποιήσεις και έπαιξαν παίκτες όπως ο γκολκίπερ Νίκας, ο μπακ Γιάννης Μασούρας και ο μεσοεπιθετικός Αλγκασίμ Μπα.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ έχει κατά νου και μία διαφοροποίηση στο προσεχές διάστημα. Και αυτό έχει να κάνει με τον Τζολάκη με τη διάθεση να πάρει ευκαιρία για να παίξει βασικός αντί του Βατσλίκ. Και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και αμέσως μετά τη διακοπή από τις Εθνικές ομάδες που υπάρχει το ματς με τον Ατρόμητο (εντός έδρας στις 2 Οκτωβρίου για το Πρωτάθλημα).

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα