ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση δευτέρου βαθμού ο Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση δευτέρου βαθμού ο Φαν Βέερτ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση δευτέρου βαθμού ο Φαν Βέερτ

bet365

Πρόβλημα με τον Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ καθώς οι εξετάσεις του Ολλανδού φορ έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού με συνέπεια να μένει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες.

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να είχε ένα ευχάριστο νέο από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης βλέποντας τον Γενς Γιόνσον να είναι πλέον απόλυτα έτοιμος και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός είχε και ένα δυσάρεστο με τον Τομ Φαν Βέερτ να αποχωρεί από την προπόνηση.

Ο 32χρονος Ολλανδός φορ της ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με συνέπεια να υποβληθεί σε εξετάσεις με τον φόβο να έχει υποστεί θλάση. Αυτές επιβεβαίωσαν δυστυχώς την ανησυχία αυτή καθώς έδειξαν ότι ο Φαν Βέερτ υπέστη θλάση και μάλιστα δευτέρου βαθμού στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτό θέτει τον Ολλανδό επιθετικό εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Τουλάχιστον θα εκμεταλλευτεί το διάστημα μέχρι την επόμενη εβδομάδα ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων προκειμένου να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό.

Θυμίζουμε πως τη δεδομένη στιγμή εκτός είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας λόγω της επέμβασης μετά το κόψιμο που είχε στο χέρι, ενώ Κώστας Γαλανόπουλος και Στίβεν Τσούμπερ πραγματοποιούν ατομικό, αλλά αναμένεται σύντομα να επιστρέψουν σε κανονικό πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα