ΑΕΚ: Μπήκε ο Γιόνσον, ενοχλήσεις ο Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Μπήκε ο Γιόνσον, ενοχλήσεις ο Φαν Βέερτ

Newsroom
ΑΕΚ: Μπήκε ο Γιόνσον, ενοχλήσεις ο Φαν Βέερτ

bet365

Ο Ματίας Αλμείδα είδε τον Γενς Γιόνσον να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά τον Τομ Φαν Βέερτ να αντιμετωπίζει πρόβλημα και να αποχωρεί.

Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε δύο ευχάριστα νέα με την επιστροφή των Γενς Γιόνσον και του Θεοδόση Μαχαίρα στο φουλ πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά έχασε τον Ολλανδό επίθετικό, που αποχώρησε λόγω θέματος τραυματισμού.

Ο Τομ Φαν Βέερτ αισθάνθηκε μία ενόχληση στον αριστερό του τετρακέφαλο κι έφυγε χωρίς να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης για παν ενδεχόμενο. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κώστας Γαλανόπουλος και Στίβεν Τσούμπερ.

Αύριο (23/09) η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, κεκλεισμένων των θυρών στα Σπάτα (18.30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα