Ολυμπιακός: Τέσσερα δεξιά μπακ, τέσσερα αριστερά και τέσσερα στόπερ

Ολυμπιακός: Τέσσερα δεξιά μπακ, τέσσερα αριστερά και τέσσερα στόπερ

Ολυμπιακός: Τέσσερα δεξιά μπακ, τέσσερα αριστερά και τέσσερα στόπερ

bet365

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν τέσσερα στόπερ, τέσσερα αριστερά μπακ κι άλλα τέσσερα δεξιά.

«Εχω ζητήσει από τον πρόεδρο να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές εκτός των τερματοφυλάκων. Έχει φανεί σωστό σε όλους και ευκαιρία σε παίκτες να συμμετέχουν. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αλλά ότι θα συμβεί». Μ' αυτά τα λόγια ο Μίτσελ, κατά την παρουσίασή του, προανήγγειλε εκκαθαρίσεις.

Ο Ισπανός, εκτός από το ότι θα πρέπει να φέρει το... ηλεκτροσόκ που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, καλείται να ψαλιδίσει το φορτωμένο ρόστερ. Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο πρώτος που φεύγει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Και φυσικά δεν θα είναι ο μόνος, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Πάμε να δούμε, πώς διαμορφώνεται το ρόστερ όσον αφορά στις θέσεις της άμυνας, όπου δημιουργείται το εξής παράδοξο: Υπάρχουν - αυτήν τη στιγμή τέσσερα δεξιά μπακ, τέσσερα αριστερά μπακ και τέσσερα στόπερ.

Στόπερ:

  • Παναγιώτης Ρέτσος: Επέστρεψε στο Λιμάνι, ύστερα από τη μεταγραφή ρεκόρ που είχε κάνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την περιήγησή του στην Ευρώπη, παίζοντας για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σεντ Ετιέν και Βερόνα. Ήδη μετράει με την ερυθρόλευκη φανέλα πέντε ματς και σίγουρα θα έχει βασικό ρόλο στο ρόστερ.
  • Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Φέτος έχει αγωνιστεί σε 3 ματς, έχοντας στα πόδια του 189'.
  • Παπέ Αμπού Σισέ: Από τις κολώνες της άμυνας, με 10 ματς φέτος και 960'. Προέρχεται από την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα και ψάχνει κι αυτός την αγωνιστική του ανάταση.
  • Ουσεϊνού Μπα: Εχει φέτος 9 ματς και 736'. Παίκτης με προσόντα αλλά και σκαμπανεβάσματα. Αναζητά κι αυτός τη χαμένη φόρμα του.

Αριστερά μπακ:

  • Μαρσέλο: Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, ήρθε στο Λιμάνι για να χαρίσει τη λάμψη του και να ξεδιπλώσει στο χορτάρι του Καραϊσκάκης την αδιαμφισβήτητη αξία του. Ακόμη δεν τον έχουμε δει, αλλά σαφώς θα είναι στις βασικές λύσεις του Μίτσελ με το που είναι στην κατάλληλη φυσική κατάστηση.
  • Ρέαμπτσιουκ: Ο Μολδαβός είναι ο βασικός αριστερός μπακ. Στα 12 ματς που έχει παίξει μέχρι σήμερα έχει 2 ασίστ. Προσπαθεί πάντα, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει το... κάτι παραπάνω σ' αυτήν τη θέση και γι' αυτό αποκτήθηκε ο Μαρσέλο αλλά και πιο πριν ο Λάιντνερ.
  • Λάιντνερ: Αναμένεται να είναι άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ καθώς θα πάρει το ρουμάνικο διαβατήριο και θα λυθεί το πρόβλημα στο οποίο οφείλεται το γεγονός ότι ακόμη δεν τον έχουμε δει. Πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη που έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις από το Ισραήλ.
  • Κούτρης: Επέστρεψε ύστερα από καιρό σε επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (90') και μένει να δούμε το κατά πόσο θα έχει θέση στα πλάνα του Μίτσελ.

Δεξιά μπακ:

  • Βρσάλικο: Το πρώτο φετινό «μπαμ» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο διεθνής Κροάτης, λόγω και τραυματισμού που αντιμετώπισε δεν έχει πιάσει, προς το παρόν, τα υψηλά του στάνταρ. Μέχρι στιγμής μετράει 5 ματς και 350'.
  • Άβιλα: Από τις μεταγραφές που έχουν δείξει στοιχεία. Σε 12 ματς και 850' έχει μία ασίστ.
  • Ανδρούτσος: Κι αυτός έχει παίξει σε μόλις ένα ματς και δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ.
  • Λαλά: Δεν έχει παίξει φέτος και υπολογίζεται για την Β' ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα