Μανωλάς: Τέλος από τον Ολυμπιακό, πάει στην Sharjah FC στα ΗΑΕ

Μανωλάς: Τέλος από τον Ολυμπιακό, πάει στην Sharjah FC στα ΗΑΕ

Newsroom
Μανωλάς: Τέλος από τον Ολυμπιακό, πάει στην Sharjah FC στα ΗΑΕ

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Sharjah FC και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μιας και του προσφέρθηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν σταματάνε. Και στις 22 Σεπτεμβρίου άδειασε μία θέση από το μεγάλο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Και τι αποχώρηση! Ο Κώστας Μανωλάς πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού με... πολιτικά για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρήκε μεγάλο συμβόλαιο στην Sharjah FC και φεύγει από τον Ολυμπιακό, εννέα μήνες μετά την επιστροφή του στον Πειραιά.

Θυμίζουμε πως στο περσινό δεύτερο μισό ο Μανωλάς, είχε αγωνιστεί σε 12 ματς και φέτος είχε προλάβει να παίξει σε 8 αγώνες (σε Ευρώπη και πρωτάθλημα).

Πάλι φεύγει με Μίτσελ ο Μανωλάς

Το εκπληκτικό είναι πως πάλι με τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία, αποχαιρετά τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς. Το καλοκαίρι του 2014 είχε πουληθεί στην Ρόμα έναντι 15.000.000 ευρώ. Οκτώ χρόνια μετά ο Μανωλάς, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Μίτσελ από τους «ερυθρόλευκους» αποδέχτηκε την πρόταση από την Sharjah FC και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και στα ΗΑΕ.

Μένει να μάθουμε, αν Ολυμπιακός και Μανωλάς έλυσαν κοινή συναινέση το συμβόλαιό του ή οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν και λεφτά στα ταμεία τους από την Sharjah FC.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα