Νιόπλιας: «Είχαμε άριστες σχέσεις με Γιάννη και Γιώργο (Σαμαρά), πάντα θα τους αγαπώ»

Newsroom
Νιόπλιας: «Είχαμε άριστες σχέσεις με Γιάννη και Γιώργο (Σαμαρά), πάντα θα τους αγαπώ»

bet365

Στην αποχώρηση του Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά αναφέρθηκε ο Νίκος Νιόπλιας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είχαν άριστες σχέσεις και πως πάντα θα τους αγαπάει.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά τονίζοντας τα εξής:

Για την αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά: «Τον Γιάννη τον νιώθω σαν τον αδερφό μου τον Ζήση και τον Γιώργο τον γνωρίζω από μικρά παιδιά. Επειδή είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και θα δημιουργηθούν διάφορα κουτσομπολιά. Αυτό που μένει πάντα είναι οι σχέσεις, άλλο οι επαγγελματικές. Εγώ θέλω να έχω σχέσεις γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι οι σχέσεις, το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στην ζωή. Είχαμε άριστες σχέσεις, εγώ ως προπονητής είχα μαζί του μια πολύ ωραία συνάντηση και με τον κ. Λυσάνδρου, έθεσα τα θέλω μου, έτσι δούλευε μια ομάδα τέσσερα χρόνια. Πάντα θα τους αγαπώ, πάντα θα είναι φίλοι μου».

Για το αν θα γίνει και άλλη μεταγραφή: «Κάτι δουλεύουμε, για ελεύθερο. Αν γίνει πάλι καλά, αν δεν γίνει πάλι καλά. Δεν μπορώ να βάζω συνέχεια ανέτοιμους παίκτες, δεν μπορώ να σκέφτομαι συνέχεια αλλαγές. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα