Προπονητής εθνικής Κολομβίας: «Χαρούμενος για τη μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό»

Νίκος Κικίδης
Προπονητής εθνικής Κολομβίας: «Χαρούμενος για τη μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό»

bet365

Χαρούμενος με την επιλογή του Χάμες να πάει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως τον υπολογίζει στα πλάνα του ενόψει Μουντιάλ.

Το δικό του σχόλιο για τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό έκανε ο προπονητής της εθνικής Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο.

Μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την χαρά του για την επιλογή του πρώην αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θα επιστρέψει σε ένα περιβάλλον με πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

«Είμαι χαρούμενος με τη μεταγραφή γιατί ξέρω ότι θα θα είναι ευτυχισμένος. Γνώριζε ότι παράτησε πολλά πράγματα για να αλλάξει συλλόγους και να παίξει ποδόσφαιρο σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο και στο Europa. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε καλό επίπεδο.

Έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του και είναι υγιής» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως τον υπολογίζει στα πλάνα του ενόψει Μουντιάλ.

«Φυσικά και βρίσκεται στη λίστα, είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε. Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας και έχει να δώσει ακόμα περισσότερα. Παρατήρησα ότι είναι αφοσιωμένος και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική.

Με έπεισε και πιστεύω πως στην αρχή ενός νέου πρότζεκτ είναι σημαντικό να έχεις τέτοιου είδους παίκτες, με τέτοια αφοσίωση και διάθεση» ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα