Ο ρεπόρτερ της Χόφενχαϊμ Λούκας Ντομπρόφσκι στο Gazzetta για Σαμασέκου: «Θα προσθέσει ένταση και εμπειρία στον Ολυμπιακό» (vids)

Νότης Χάλαρης
Ο ρεπόρτερ της Χόφενχαϊμ Λούκας Ντομπρόφσκι στο Gazzetta για Σαμασέκου: «Θα προσθέσει ένταση και εμπειρία στον Ολυμπιακό» (vids)

bet365

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός έκανε τη διαφορά αποκτώντας τον Ντιαντιέ Σαμασέκου με τη μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ και ο ρεπόρτερ του γερμανικού συλλόγου στη BILD, Λούκας Ντομπρόφσκι σκιαγραφεί το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» στο Gazzetta.

Το φινάλε του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο ήταν εκκωφαντικό. Οι «ερυθρόλευκοι» ενεργοποίησαν τη ... βόμβα που ακούει στο όνομα του Χάμες Ροντρίγκες, συμφώνησαν με τον Σεντρίκ Μπακαμπού, έδωσαν τα χέρια με τον Παϊτίμ Κασάμι αλλά έκαναν και μία οικονομική υπέρβαση για τα χαφ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη Χόφενχαϊμ για τον δανεισμό του Ντιαντιέ Σαμασέκου, με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η οψιόν αγοράς θα αγγίξει τα 12 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος μέσος αποτελεί μία αναβάθμιση για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς έπειτα από μία διετία στη Bundesliga και πορείες πρωταθλητισμού στη Σάλτσμπουργκ, δικαίως βλέπει την αξία του στα 16 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή.

Ο ρεπόρτερ της Χόφενχαϊμ στη BILD, Λούκας Ντομπρόφσκι, σκιαγράφισε στο Gazzetta τον διεθνή ποδοσφαιριστή και έδωσε στο πιάτο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού του.

Πρώτα απ 'όλα, πες μου λίγα λόγια για τον Σαμασέκου. Ποιο είναι το δυνατό του σημείο και ποιο το αδύναμο;

«Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός μέσος. Ένας allrounder που μπορεί να κερδίζει μπάλες, να μοιράζει και να έχει σωστά τάκλιν και τοποθετήσεις. Το πιο αδύναμο σημείο του είναι η έλλειψη συνέπειας στο θέμα της θέσης. Αρκετές φορές φεύγει από το σημείο που πρέπει να βρίσκεται»

Πώς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό;

«Εννοείται πως μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης με μεγάλη ένταση, έχει συλλέξει εμπειρία από την Bundesliga και είναι αρκετά νέος ακόμα για να εξελιχθεί στο μέλλον»

Πόσο μεγάλη είναι η απουσία του για τη Χόφενχαϊμ και γιατί;

«Στη Χοφενχάιμ πιστεύω δεν θα λείψει τόσο πολύ. Όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης αλλά επειδή βρήκαν μια σταθερή δομή στη μεσαία γραμμή, χωρίς αυτόν με αποτέλεσμα να μην είναι βασικός και να μην έχει εύκολα τα λεπτά συμμετοχής που πρέπει»

Τι γνωρίζεις εσύ για τη μεταγραφή;

«Δεν ξέρω κάτι περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί. Θα είναι δανεικός για ένα χρόνο και η οψιόν του θα είνια στα 12 με 13 εκατ. ευρώ. Δηλαδή όσο τον αγόρασαν από τη Σάλτσμπουργκ»

Τι πρόσφερε στη Χόφενχαϊμ αυτά τα χρόνια;

«Ήταν πάντα εκεί όταν τον χρειάζονταν στη Χόφενχάιμ και έχασε την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα για λίγο όταν έπρεπε. Σιγά-σιγά μπήκε ανάμεσα στους αναπληρωματικούς αλλά όταν τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί»

Πως είναι σαν χαρακτήρας;

«Είναι φιλικός χαρακτήρας. Έχουμε μιλήσει 1-2 φορές και μου έχει δείξει ωραία δείγματα για τον χαρακτήρα του. Ξέρω ότι του αρέσουν και τα γρήγορα αμάξια»

Ποιον παίκτη σου θυμίζει ο τρόπος παιχνιδιού του;

«Δεν μπορώ να πω ότι μου θυμίζει κάποιον. Έχει μοναδικό στυλ παιχνιδιού για το ύψος του (1,77 μ.). Έχω διαβάσει ότι είναι σαν τον Καντέ αλλά δεν συμφωνώ. Έχει δικό του στυλ»

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα