Σαμασέκου: Εκλεισε στον Ολυμπιακό

Σαμασέκου: Εκλεισε στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Σαμασέκου: Εκλεισε στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός βρήκε και 6άρι στο τέλος των μεταγραφών, μιας και ήρθε σε συμφωνία με την Χόφενχαϊμ για τον δανεισμό του Ντιαντιέ Σαμασέκου!

Σε μία κίνηση - έκπληξη (παρότι έψαχνε μέσο και στο γερμανικό Πρωτάθλημα) προχώρησε ο Ολυμπιακός κλείνοντας τον 26χρονο διεθνή με το Μάλι, Ντιαντιέ Σαμασέκου. Πρόκειται για παίκτη της Χόφενχαϊμ που αναμένεται να έρθει δανεικός. Ο Ολυμπιακός ιδανικά ήθελε τον παίκτη με μεταγραφή αλλά τελικώς θα κλείσει ως δανεικός. Μάλιστα φαινόταν πως αυτήν την περίπτωση την προσπαθούσε καιρό.

Ο Σαμασέκου είναι κυρίως εξάρι. Αυτή είναι η βασική του θέση. Στη συμφωνία θα μπει και οψιόν αγοράς για τον παίκτη, που κρίθηκε ως μία πολύ καλή περίπτωση από τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Φέτος είχε 3 αγώνες στη Χόφενχαϊμ όπου έχει παίξει 86 ματς με 2 γκολ και 5 ασίστ. Με τη Σάλτσμπουργκ έχει παίξει 134 αγώνες με 2 γκολ και 8 ασίστ. Είναι διεθνής με το Μάλι 27 φορές με 1 γκολ. Με ύψος 1.77 παίζει και οκτάρι. Έτσι ο Ολυμπιακός καλύπτει τη θέση Νο6 στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Ο παίκτης αναμένεται σήμερα Πέμπτη στην Ελλάδα.

Οι προηγούμενες χρονιές του Σαμασέκου

Φέτος: Με Χόφενχαϊμ 3 ματς

2021-2022: Με Χόφενχαϊμ 25 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ

2020-2021: Με Χόφενχαϊμ 37 ματς με 3 ασίστ

Οι τίτλοι του

Τέσσερις φορές Πρωταθλητής Αυστρίας με τη Σάλτσμπουργκ (από 2017 έως και 2020)

Δύο Κύπελλα με τη Σάλτσμπουργκ (2017 και 2019)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα