Γιοβάνοβιτς: «Μας αδικεί το σκορ»

Γιοβάνοβιτς: «Μας αδικεί το σκορ»

Newsroom
 Γιοβάνοβιτς: «Μας αδικεί το σκορ»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, από τα συνολικά δύο που σημείωσε.

Με το απόλυτο (4χ4) στη σεζόν συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, μετά και το χθεσινό (11/9) 2-1 επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κόουτς του «τριφυλλιού», σχολίασε μετά το ματς πως η έκταση του σκορ αδικεί τους «πράσινους» και θα μπορούσαν να είχαν πάρει μία ευρύτερη νίκη. Αρχικά ο Σέρβος κόουτς ρωτήθηκε για τις φάσεις των δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ του «τριφυλλιού» και διαμαρτύρεται η Ενωση. «Κατ΄ αρχήν δεν σχολιάζω και δεν έχω δει τις φάσεις. Ούτε είχα χρόνο ούτε με γενικά με απασχολεί το κομμάτι αυτό. Περιμέναμε να είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ΑΕΚ θέλει να παίζει μπάλα, αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη φυσικά. Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς και αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το γκολ που ήρθε κόντρα στη ροή. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα που δεν παραδίνεται εύκολα. Είχαμε φάσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές καλές στιγμές. Το σκορ μας αδικεί. Δικαιούμασταν πιο άνετη νίκη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και βάση των ευκαιριών. Δεν ήταν εύκολο, καθώς εμείς παίζουμε ανοιχτά και όταν γίνονταν λάθη η ΑΕΚ θα μπορούσε να γίνει απειλητικοί. Είτε ήμασταν πίσω στο σκορ είτε ήμασταν μπροστά είχαμε την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο σκεπτικό. Ο λόγος που κερδίσαμε είναι ότι πήραμε όλες τις μονομαχίες», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε το πώς θα διαχειριστεί το ζήτημα των χαμένων ευκαιριών που ανέφερε. «Για να είμαι ειλικρινής όταν κερδίζεις το βλέπεις λίγο πιο άνετα. Το ποδόσφαιρο πολλές φορές μπορεί να γίνει σκληρό. Αν βάζαμε ένα γκολ ακόμα θα μας είχε δώσει μεγαλύτερη άνεση. Η ΑΕΚ από την άλλη είχε μια πολύ καλή φάση στο τέλος. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω με τους παίκτες, αλλά όταν υπάρχει αυτή η ένταση στο ματς δεν ξέρουμε αν μπορεί να δει ο ποδοσφαιριστής μια άλλη επιλογή. Είναι λίγο δευτερεύον για έναν προπονητή, όταν βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από όλους. Οσον αφορά τον πρωταθλητισμό, δεν είναι κάτι που με προβληματίζει μιας και είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Εχουν γίνει μέσα σε ένα χρόνο πολλά πράγματα. Ο ενθουσιασμός αυτός και όταν δουλεύεις με πίεση μπορείς να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η διαχείριση δεν είναι εύκολη, αλλά πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάτι. Δεν σας το κρύβω αυτό που γίνεται στη Λεωφόρο, είναι μοναδικό. Δεν είναι εύκολα να τα διαχειριστούμε όλα αυτά. Είμαστε σε φάσεις δημιουργίας. Και δεν εννοώ την μεταγραφική περίοδο που δεν έχει κλείσει. Αυτή η ατμόσφαιρα λειτουργεί θετικά».

Για το κομμάτι των μεταγραφών και αν υπάρχει κάτι «προχωρημένο» είπε πως «θέλουμε ενίσχυση και είμαστε σε συζητήσεις. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα στην μεσαία γραμμή. Είμαστε ομάδα που μόνιμα είναι σε μια δημιουργία. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είμαι εδώ ένα χρόνο και έχω κάνει 15 μεταγραφές. Οσες έχω κάνει σε όλες μου τις ομάδες. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα ειδικά στον χώρο του κέντρο. Θέλουμε έξτρα βοήθεια. Καθίστε να πάρουμε τον έναν και βλέπουμε».

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Τσέριν. «Είναι λιγό καιρό μαζί μας. Το καλό είναι ότι τα παιδιά που ήρθαν και φέτος, τους έχουν δεχτεί πολύ καλά στα αποδυτήρια. Θέλουμε άτομα που να μπορούν να εναρμονιστούν με τα αποδυτήρια μας. Ο Ανταμ έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι τα παιδιά που έρχονται προσπαθούν. Ο Τσέριν δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% και πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά».

Για τον Μπερνάρντ που ντεμπουτάρισε με το «τριφύλλι» ανέφερε ότι «είχε ένα πρόβλημα στον ώμο από το τελευταίο του ματς με την προηγούμενη του ομάδα. Αυτή την εβδομάδα έκανε 2-3 προπονήσεις με την ομάδα. Όταν μίλησα μαζί του έδειξε μεγάλη διάθεση να παίξει. Θα χρειαστεί χρόνο και θα είναι καλύτερος μετά την διακοπή. Παρότι ήταν οριακά ήθελε να παίξει. Εκ των υστέρων είναι πολύ καλό αυτό που συνέβη, καθώς ένιωσε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα. «Καμία ομάδα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, μιας και όλες οι ομάδες έχουν κάνει πολλές μεταγραφές. Κάποιοι έρχονται έτοιμοι και κάποιοι όχι. Μετά την διακοπή πιστεύω ότι τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι καλύτερες. Μην ξεχνάτε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές λόγω της ζέστης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα