ΠΑΟΚ: Το «άδειο» απουσιολόγιο του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Το «άδειο» απουσιολόγιο του Λουτσέσκου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το «άδειο» απουσιολόγιο του Λουτσέσκου

bet365

Από χτες είναι γνωστό ότι στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ υπάρχει, πλέον, μόνο το όνομα του μακροχρόνια απόντα, Γιάννη Μιχαηλίδη, κάνοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαμογελά.

Σε μια χρονική στιγμή όπου υπάρχει πολύς χρόνος για δουλειά, με μόλις μια αγωνιστική υποχρέωση την εβδομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Μετά και την επιστροφή του Ιβάν Νέσμπεργκ, το απουσιολόγιο είναι σχεδόν λευκό, καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συνεχίζει να λείπει από το κανονικό πρόγραμμα είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος αναμένεται σε μερικές εβδομάδες να έχει ολοκληρώσει το ειδικό ατομικό πρόγραμμα και να ξεκινήσει κι αυτός να ακολουθεί κάποια κομμάτια της προπόνησης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα (12/9-19:00) συνεχίστηκε και σήμερα με πολύ τακτική και τουρνουά σε μικρό χώρο.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία συνεχίζεται.

Το ποδόσφαιρο βρέθηκε σε πρώτο πλάνο και την Παρασκευή (09.09) με το τεχνικό επιτελείο να ρίχνει το βάρος στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

H προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής σε δύο γκρουπ. Στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο.

Το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο. Ο αμυντικός του Δικεφάλου συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα