ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ έβγαλε όλη την προπόνηση και δηλώνει «παρών»

ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ έβγαλε όλη την προπόνηση και δηλώνει «παρών»

ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ έβγαλε όλη την προπόνηση και δηλώνει «παρών»

bet365

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε την Πέμπτη (8/9) σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και πλέον τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ένα μόνο όνομα υπάρχει, πλέον, στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ και αυτό είναι του Γιάννη Μιχαηλίδη, με τον Γιαννιτσίωτη στόπερ να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μέχρι να έρθει σε μερικές εβδομάδες η ώρα να μπει κι αυτός ξανά στο γήπεδο μαζί με την ομάδα.

Κάτι που έκανε στο 100% σήμερα (8/9) ο Ιβάν Νέσμπεργκ. Ο Νορβηγός στόπερ που ήρθε στις αρχές Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και έπεσε πάνω στη… δεύτερη προετοιμασία, με διπλές προπονήσεις, ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό (θλάση) και πλέον τίθεται κι αυτός στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε, μετά το παιχνίδι με τη Λαμία τη Δευτέρα (12/9-19:00), αν ο Ρουμάνος τεχνικός θελήσει να «πειράξει» το κεντρικό δίδυμο Ίνγκασον-Κουλιεράκη, που στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει εξαιρετική παρουσία, με κάποιες λίγες κακές στιγμές, όπως το γκολ του Τζοβάρα (στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος) και το πέναλτι στον Εμπακατά (στο Άρης-ΠΑΟΚ).

Πιο αναλυτικά:

«Η Πέμπτη (08.09) ήταν η μέρα προπονητικής κορύφωσης στη Νέα Μεσημβρία, με ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, που περιελάμβανε δουλειά τόσο στο κομμάτι της τακτικής, όσο και στη φυσική κατάσταση.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε μία άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Την ώρα που το ένα δούλευε με τον προπονητή πάνω στην αμυντική συμπεριφορά και το pressing, το άλλο περνούσε από μία πίστα με εμπόδια και έπαιζε παιχνίδια 4 Vs 4 σε υψηλό τέμπο, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στη συνέχεια.

O Ίβαν Νέσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μόνος παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα». Την Παρασκευή (09.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα