ΠΑΟΚ: «Μόνο ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι»

ΠΑΟΚ: «Μόνο ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι»

bet365

O ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι της Λεωφόρου προκαλεί αντιδράσεις, με τον ΠΑΟΚ δια στόματος του Μάκη Γκαγκάτση να τάσσεται υπέρ των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Η απόφαση του Στιβ Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή και πιο συγκεριμένα τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League αντί για ξένο ρέφερι, όπως έχει συμβεί στα περισσότερα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια, προκαλεί έντονες αντιδράσεις από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι πρώτες αντιδράσεις καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Πέμπτης (8/9).

Εκεί, ο ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των ξένων διαιτητών σ’ όλα τα ντέρμπι. Ο Μάκης Γκαγκάτσης, εκφράζοντας τη θέση του «Δικεφάλου» και του Ιβάν Σαββίδη, έθεσε βέτο στην τοποθέτηση Ελλήνων διαιτητών στα ντέρμπι και ήταν απόλυτος στην τοποθέτησή του:

«Είναι γνωστό και δεν αλλάζει, εμείς σαν ΠΑΟΚ και ο κ. Σαββίδης έχουμε γνωστοποιήσει ότι είμαστε υπέρ των ξένων διαιτητών σε όλα τα ντέρμπι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά όπως εξήγησε ο κ. Γκαγκάτσης, «από την στιγμή που έχουμε συμφωνήσει να μπαίνουν ξένοι, είναι ακατανόητο να τοποθετείται Έλληνας διαιτητής. Είναι σίγουρο ότι η μία ή η άλλη πλευρά μπορεί την Κυριακή το βράδυ να ασχολείται με τη διαιτησία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα