Σιδηρόπουλος: Επίσημα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Newsroom
Σιδηρόπουλος: Επίσημα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

bet365

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε κι επίσημα να είναι ο διαιτητής στο αθηναϊκό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ΚΕΔ όρισε τον Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ που θα γίνει στην Λεωφόρο την Κυριακή (11/09) για την 4η αγωνιστική της Super League αντί για ξένο ρέφερι, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σ' αυτά τα παιχνίδια. Ο Τσαγκαράκης θα διαιτητεύσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λαμία, ο Φωτιάς του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο «Γ.Καραϊσκάκης» και ο Τσετσίλας εκείνο του Άρη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Super League:

10/09

  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός, διαιτητής: Παπαδόπουλος Ιωαννίδης, βοηθοί: Νικολαΐδης Κ. και Πάτρας Γεώργιος, 4ος: Κατοίκος Κ., Var και Αvar: Περράκης Κ. και Σπυρόπουλος Π.
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός, διαιτητής: Γκάμαρης Ανδρέας, βοηθοί: Φωτόπουλος Ανδρ. και Σαμοΐλης Κ. 4ος: Αγγγελάκης Α.., Var και Αvar: Γκορτσίλας και Απτόσογλου
  • Ιωνικός - Ατρόμητος, διαιτητής: Τζοβάρας Γεώργιος, βοηθοί: Μπουξμπάουμ Ρ. και Μωυσιάδης Β., 4ος: Τζήλος Αθ., Var και Avar: Τσακαλίδης Α. και Νικολακάκης Β.

11/09

  • Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ, διαιτητής: Φωτιάς Βασίλειος, βοηθοί: Κουρομπύλια Χρ. και Μεϊντανάς Ανδρ., 4ος: Μαλούτας Δ., Var και Αvar: Ζαμπάλας Σπ. και Μωϋσιάδης Θ.
  • Αστέρας Τρίπολης - Άρης, διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος, βοηθοί: Κούλα Χ. και Κωνσταντίνου Ηλ., 4ος: Ματσούκας Ηλ., Var και Αvar: Κουτσιαύτης Αρ. και Ψαρρής Κ.
  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, διαιτητής: Σιδηρόπουλος Τάσος, βοηθοί: Κωστάρας Π. και Δημητριάδης Λ., 4ος: Παπαπέτρου Αν., Var και Αvar: Διαμαντόπουλος Αρ. και Πετρόπουλος Τρ.

12/09

  • ΠΑΟΚ - Λαμία, διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος, βοηθοί: Βασιλόπουλος Σπ. και Κολλιάκος Αγγ. 4ος: Τσιμεντερίδης Στ., Var και Αvar: Κουμπαράκης Στ. και Παπαδάκης Μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα