Μαρσέλο: Υπογράφει στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια

Newsroom
Μαρσέλο: Υπογράφει στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια

bet365

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό παρουσιάζουν τον Μαρσέλο δημοσιεύματα από τη Γαλλία, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει συμβόλαιο 1+1 ετών με τους Πειραιώτες! Τι γράφτηκε για την ΑΕΚ...

Ωρολογιακή «βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός! Μετά την ανάρτηση του ισπανικού «El Chiringuito» που αποκάλυψε τις προχωρημένες επαφές των ερυθρόλευκων με τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, δημοσίευμα από τη Γαλλία το πάει ένα βήμα παραπέρα και παρουσιάζει τον Βραζιλιάνο μια ανάσα από τον Πειραιά και τη Superleague!

Σύμφωνα με το «Footmercato», ο Βραζιλιάνος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα προσπαθήσει να τελειώσει τη μεταγραφή μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι Γάλλοι πάντως έμπλεξαν στο παιχνίδι της απόκτησης του Βραζιλιάνου και την ΑΕΚ, τονίζοντας πως μέσα στο καλοκαίρι ο 34χρονος αριστερός μπακ απέρριψε την προοπτική της Ένωσης.

Την προηγούμενη περίοδο ο Μαρσέλο περιορίστηκε σε δευτερεύοντα ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ωστόσο ολοκλήρωσε μια ιστορική σεζόν κατακτώντας το Super Cup Ισπανίας, τη La Liga και φυσικά το Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα