Ολυμπιακός: Ρίχνει «βόμβα» Μαρσέλο! (vid)

Ολυμπιακός: Ρίχνει «βόμβα» Μαρσέλο! (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Ρίχνει «βόμβα» Μαρσέλο! (vid)

bet365

Το... μπαμ της μεταγραφικής περιόδου είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μαρσέλο που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν βασικό γρανάζι της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας κατακτήσει μαζί της 5 Champions League!

Βόμβα μεγατόνων είναι έτοιμος να ρίξει ο Ολυμπιακός βάζοντας στη... μηχανή του ένα πολλάκις πρωταθλητή Ευρώπης (5 φορές με τους Μαδριλένους)! Συγκεκριμένα η ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο, για να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ. Τον σπουδαίο άσο που μετά από 15 χρόνια (490 συμμετοχές, 34 γκολ) έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί τις επόμενες ώρες αναμένονται με τον Ολυμπιακό να θέλει να... τρέξει την υπόθεση για να δηλώσει στην λίστα της UEFA τον 34χρονο Μαρσέλο.

Τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός παλεύει πολύ καλά την υπόθεση αυτή με σημαντικές πιθανότητες να κλείσει τον παίκτη.

Μέχρι και μια ημέρα πριν υπήρχε η αίσθηση πως ο Μαρσέλο θα έκλεινε στη Λέστερ. Στη διάρκεια των τελευταίων ημερών είχε κρούσεις από αρκετές ομάδες. Από συλλόγους όπως η Λεβερκούζεν. Ακόμα και από ομάδες όπως ο Νις. Τελικώς η συμφωνία με τη Λέστερ δεν έκλεισε ποτέ και έτσι ο Βραζιλιάνος παρέμεινε ελεύθερος και περιζήτητος. Οι επαφές του Ολυμπιακού με τον παίκτη γίνονται κυρίως για συμβόλαιο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

To who is who του Βραζιλιάνου

Γεννημένος στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, ο Μαρσέλο δεν άργησε να κάνει το «μπαμ» στην κορυφαία σκηνή. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από την πρώτη ομάδα της Φλουμινένσε τη σεζόν 2005-2006, ο 34χρονος αριστερός μπακ πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία 19 ετών και άρχισε να γράφει τη δική του ένδοξη ιστορία.

Πολύ σύντομα μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Βασίλισσας και μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην Ισπανία θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ όλων των εποχών. Με τα χρώματα της Ρεάλ κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 25 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα και δυο Copa Del Rey.

Μετά τη φυγή του Σέρχιο Ράμος το καλοκαίρι του 2021, ο Μαρσέλο πήρε το περιβραχιόνιο της Βασίλισσας και την περσινή περίοδο σήκωσε ως αρχηγός το τρόπαιο της La Liga αλλά και του Champions League. Η σεζόν 2021-2022 ωστόσο αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του στη Ρεάλ, την οποία και αποχαιρέτησε ως ελεύθερος όντας ο πιο διακριμένος παίκτης στην ιστορία της με 25 τίτλους.

Κατά την πολυετή και πλούσια καριέρα του ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας, ενώ υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της πρώτης ομάδας από το 2006 έως το 2018. Με τα χρώματα της πατρίδας του κατάφερε να αγωνιστεί σε δυο Μουντιάλ (2014,2018), χωρίς να ωστόσο να την οδηγήσει σε κάποια διάκριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα