ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα για Ενωση και Ομάρ Ελαμπντελαουί

ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα για Ενωση και Ομάρ Ελαμπντελαουί

Newsroom
ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα για Ενωση και Ομάρ Ελαμπντελαουί

bet365

Ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη Νορβηγία, κάνει λόγο ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, μαζί με τη Μαρσέιγ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πριν από μερικές ημέρες, ρεπόρτερ της Guardian έβαλε στο «κάδρο» της ΑΕΚ την περίπτωση του πρώην δεξιού μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ.

Αυτή τη φορά νέο δημοσίευμα από τη Νορβηγία και συγκεκριμένα από το TV2 τονίζει ξανά ότι η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 30χρονου Νορβηγού μπακ.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι εκτός της ΑΕΚ, τόσο η Μαρσέιγ, όσο και η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρονται επίσης για τον Ελαμπντελαουί.

Η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός φορ, ενώ μένει να φανεί ως τις 15 Σεπτέμβρη αν παρθεί απόφαση για την ενίσχυση και σε άλλες θέσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα