ΑΕΚ: «Ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί»

Newsroom
ΑΕΚ: «Ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ.

Ο 30χρονος Νορβηγός δεξιός μπακ, που επανήλθε στο φινάλε της περσινής χρονιάς από το σοβαρό πρόβλημα που είχε με τον τραυματισμό στο μάτι του, βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου της «Guardian», Γουίλ Άνγουιν.

Φέτος, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την φανέλα της Γαλατάσαραϊ στην οποία ανήκει και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Στα πρώτα δύο ματς ήταν εκτός αποστολής, ενώ στα τελευταία δύο ήταν στον πάγκο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό την περίοδο 2014-2020 πραγματοποιώντας 170 εμφανίσεις με 11 γκολ και 16 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα