Ολυμπιακός: «Όχι» σε προτάσεις για Βατσλίκ και Ρέαμπτσουκ

Ολυμπιακός: «Όχι» σε προτάσεις για Βατσλίκ και Ρέαμπτσουκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Όχι» σε προτάσεις για Βατσλίκ και Ρέαμπτσουκ

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού σε προτάσεις που του έγιναν για την απόκτηση των Τομάς Βατσλίκ Και Όλεγκ Ρέαμπτσουκ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να φορτσάρει στο μεταγραφικό μέτωπο, κάνοντας το τελευταίο διάστημα συνεχόμενες κινήσεις, ωστόσο εκτός από τις αποκτήσεις, στους Πειραιώτες υπάρχουν και προτάσεις για να πουλήσει παίκτες. Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας από αυτούς, καθώς εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ, αλλά προτάσεις δεν έχουν φτάσει μόνο για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα υπήρξαν και για τους Τομάς Βατσλίκ και Όλεγκ Ρέαμπτσουκ. Για τον Τσέχο τερματοφύλακα το ενδιαφέρον ήταν της Χιρόνα, με τους Πειραιώτες να λένε όχι, όπως είπαν σε καλή πρόταση και για τον Μολδαβό αριστερό μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα