Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται μέσα στη μέρα η μεταγραφή του Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται μέσα στη μέρα η μεταγραφή του Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ

bet365

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η μετακίνηση του Γιώργου Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ, καθώς τουρκικές πηγές αναφέρουν πως όλες οι πλευρές, έχουν συμφωνήσει για να γίνει η μεταγραφή.

Έτοιμη να πάρει «σάρκα και οστά», φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του διεθνή εξτρέμ στους πρωταθλητές Τουρκίας, καθώς υπάρχει συμφωνία με όλες τις πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός έχει πει «ναι» στους Τούρκους και το μόνο που απέμενε, ήταν να δώσει το πράσινο φως και ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο εν τέλει συνέβη.

Οι ίδιες πηγές, τονίζουν πως το ποσό ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ (ίσως και τέσσερα εκατ. ευρώ), με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή, καθώς έκανε προσπάθειες από την πλευρά του, για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Ο 28χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2019 και έκτοτε μέτρησε τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και 171 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 43 τέρματα και 23 ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα