ΕΠΟ: «Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά διαβιβάστηκε στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων»

Newsroom
ΕΠΟ: «Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά διαβιβάστηκε στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων»

bet365

Μετά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο που τόνισε πως «αναστέλλεται η ιδιότητα της ΕΠΣ Πειραιά» και η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της επισήμανε πως η ανακοίνωση της Ένωσης Πειραιά, διαβιβάστηκε στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων.

Ο θόρυβος που ξεσήκωσε η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά κατά της Ελένης Λαμπαδαρίου δεν λέει να σταματήσει. Αρχικά ο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος με ανακοίνωσή του τόνισε πως «αναστέλλεται η η ιδιότητα της ΕΠΣ Πειραιά», ενώ στην συνέχεια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επισήμανε πως η περιβόητη αυτή ανακοίνωση, διαβιβάστηκε στο υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποιείται ότι η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά της Τετάρτης 31-8-2022, διαβιβάστηκε στον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.