ΕΠΟ: «Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά διαβιβάστηκε στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων»

Newsroom
ΕΠΟ: «Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά διαβιβάστηκε στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων»

bet365

Μετά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο που τόνισε πως «αναστέλλεται η ιδιότητα της ΕΠΣ Πειραιά» και η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της επισήμανε πως η ανακοίνωση της Ένωσης Πειραιά, διαβιβάστηκε στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων.

Ο θόρυβος που ξεσήκωσε η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά κατά της Ελένης Λαμπαδαρίου δεν λέει να σταματήσει. Αρχικά ο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος με ανακοίνωσή του τόνισε πως «αναστέλλεται η η ιδιότητα της ΕΠΣ Πειραιά», ενώ στην συνέχεια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επισήμανε πως η περιβόητη αυτή ανακοίνωση, διαβιβάστηκε στο υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποιείται ότι η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά της Τετάρτης 31-8-2022, διαβιβάστηκε στον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα