Παναγιώτης Μπαλτάκος: «Αναστέλλεται η ιδιότητα της ΕΠΣ Πειραιά ως μέλους της ΕΠΟ»

Newsroom
Παναγιώτης Μπαλτάκος: «Αναστέλλεται η ιδιότητα της ΕΠΣ Πειραιά ως μέλους της ΕΠΟ»

bet365

Θέση κατά της ΕΠΣ Πειραιά μετά την ανακοινώση κατά της Ελένης Λαμπαδαρίου, πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Η σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά κατά της Ελένης Λαμπαδαρίου αλλά και του Στιβ Μπένετ, μονοπώλησε τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέση για αυτό το γεγονός πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ζητώντας την αναστολή της ΕΠΣ Πειραιά με επίσημη ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη κίνηση σημαίνει πως, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, δεν θα διεξαχθούν τη φετινή σεζόν, αγώνες πρωταθλήματος για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Μετά την ακραία δυσφημιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά της κυρίας Ελένης Λαμπαδαρίου μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, εισηγούμαι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού της ΕΠΟ, την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά, με όσα αυτό συνεπάγεται, λόγω παράβασης των άρθρων 7 και 13 του Καταστατικού της ΕΠΟ»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα