ΑΕΚ: Τέλος και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ: Τέλος και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Newsroom
ΑΕΚ: Τέλος και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

bet365

Μετά τον Μιχάλη Μπακάκη, λύθηκε κοινή συναινέσει και το συμβόλαιο του Καρίμ Ανσαριφάρντ με την ΑΕΚ.

Ο Ιρανός επιθετικός είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την «Ένωση», όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως είναι καλύτερα να υπάρξει πρόωρο φινάλε στην μεταξύ τους συνεργασία, όπως και στην περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί έτσι παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια έχοντας παίξει σε 82 παιχνίδια, σκοράρει 20 τέρματα και δώσει δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2020 και πέτυχε με τη φανέλα της 20 γκολ, με σημαντικότερο αυτό απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, που χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League της σεζόν 2020-21».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα