ΑΕΚ: Λύση συνεργασίας με τον Μιχάλη Μπακάκη

ΑΕΚ: Λύση συνεργασίας με τον Μιχάλη Μπακάκη

Newsroom
ΑΕΚ: Λύση συνεργασίας με τον Μιχάλη Μπακάκη

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μπακάκη μετά από μία οκταετία.

Η «Ένωση» επισημοποίησε το... διαζύγιό της με τον 31χρονο Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα. Ο Μιχάλης Μπακάκης είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την ΑΕΚ, όμως θεωρήθηκε και από τις δύο πλευρές πως ήταν καλύτερο να τερματιστεί πρόωρα η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ ήρθε στην ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό τον Ιούλιο του 2014 και σ' αυτά τα οκτώ χρόνια που παρέμεινε στην ομάδα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2018) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2016). Πραγματοποίησε συνολικά 196 συμμετοχές σκοράροντας τρία τέρματα και μοιράζοντας 11 ασίστ σε περισσότερα από 15.000 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2014. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια στέφθηκε πρωταθλητής το 2018, κυπελλούχος το 2016 και είχε σημαντική παρουσία στη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League και του Europa League.

Μιχάλη, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα