Στην ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την διαιτησία!

Στην ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την διαιτησία!

Newsroom
Στην ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την διαιτησία!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ με αφορμή τον διαιτητή Καραντώνη και στη συνέχεια συνομίλησε με τον πρόεδρο, Τάκη Μπαλτάκο, για περίπου 45 λεπτά.

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, με την ιδιότητα και του προέδρου της Super League, επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης, αναζητώντας τον Τάκη Μπαλτάκο. Αφορμή της επίσκεψής του ήταν ο διαιτητής Καραντώνης και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τα οποία και προκάλεσαν τον εκνευρισμό του.

Από την ΕΠΟ γινόταν γνωστή η συνάντηση των δύο ανδρών και πιο συγκεκριμένα τόνιζαν πως «Ο πρόεδρος της Super League και β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο στο γραφείο του, παρουσία των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ.κ. Δημητρίου, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτη, καθώς και του Acting CEO κ. Ιάκωβου Φιλιππούση».

Η συνάντηση, διήρκησε περίπου μία ώρα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαιτησίας, όπως οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων, η επαγγελματική διαιτησία και οι ενέργειες για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν γένει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα