ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Νίκλας Ελίασον

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Νίκλας Ελίασον

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Νίκλας Ελίασον

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την έκτη της μεταγραφική προσθήκη με τον Νίκλας Ελίασον. Ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ, την περίπτωση του οποίου είχε αποκαλύψει το Gazzetta, ανακοινώθηκε από τους κιτρινόμαυρους ως το 2027.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Νίκλας Ελίασον, το όνομα του οποίου, όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta, παρέμενε στη λίστα της Ένωσης και τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ προχώρησε στην αγορά του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ από τη Νιμ δαπανώντας ένα ποσό άνω των 2 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του Gazzetta για το ενδιαφέρον που υπήρχε.

Ο Ελίασον, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει και στις δύο πτέρυγες, έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα ξεκινώντας την πρώτη φάση των ιατρικών εξετάσεων. Τη Δευτέρα ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και στη συνέχεια υπέγραψε πενταετές συμβόλαιό, ως το καλοκαίρι του 2027, και ανακοινώθηκε από την Ένωση.

Ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ θα μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ καθώς έχει ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία της Νιμ, αποτελώντας την έκτη προσθήκη των κιτρινόμαυρων τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε μετά τους Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα και Μουκουντί. Ο Ελίασον θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό «19» στην πλάτη.

Ο Ελίασον στην ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκλας Ελίασον από τη γαλλική Νιμ. Ο Σουηδός ακραίος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Νίκλας Ελίασον γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1995, στην πόλη Βάρμπεργκ της Σουηδίας. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Φάλκενμπεργκ. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2013 και μέσα στον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε 33 συμμετοχές, με ένα γκολ και 13 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της ΑΙΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2014. Με την ομάδα της Στοκχόλμης αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια (2 γκολ, 7 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νόρκεπινγκ, η οποία έξι μήνες αργότερα προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε συνολικά σε 41 ματς (8 γκολ, 18 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2017 άφησε για πρώτη φορά τη Σουηδία, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπρίστολ Σίτι, με την οποία τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 95 παιχνίδια (7 γκολ, 21 ασίστ). Τον Οκτώβριο του 2020 η Νιμ κατέβαλε περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τη γαλλική ομάδα μέτρησε 72 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές και βγάζοντας 10 ασίστ.

Νίκλας, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Ο Ελίασον στην ΑΕΚ

Ο Ελίασον στην ΑΕΚ

Ο Ελίασον στην ΑΕΚ

Ο Ελίασον στην ΑΕΚ

Ο Ελίασον στην ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα