ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Ματίας Αλμέιδα παρατάσσει την ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο με την ίδια σύνθεση που είχε επιλέξει στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Λαμία.

Όλα έδειχναν ότι ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στη Ριζούπολη δεν θα προχωρούσε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε επιλέξει στην πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία.

Πράγματι ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης ξεκινάει με τα ίδια πρόσωπα, στον σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα που έχει καθιερώσει.

Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, Βίντα, Τζαβέλλας και Χατζισαφί οι τρεις στόπερ, ο Τσούμπερ στην αριστερή πλευρά, ο Άμραμπατ στη δεξιά, οι Γιόνσον, Σιμάνσκι και Πινέδα η τριάδα του άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Μάνταλος ελαφρώς πιο πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Λιβάι Γκαρσία και Αλμπάνης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα