Ζέκα για Αλεξανδρόπουλο: «Πάντα παρών στις μονομαχίες»

Ζέκα για Αλεξανδρόπουλο: «Πάντα παρών στις μονομαχίες»

Newsroom
Ζέκα για Αλεξανδρόπουλο: «Πάντα παρών στις μονομαχίες»

bet365

Ο Ζέκα μίλησε στους Πορτογάλος για τον Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού που δείχνει κοντά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προβάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και οι Πορτογάλοι ζήτησαν τη γνώμη του Ζέκα για τον 21χρονο χαφ του Παναθηναϊκού, καθώς ο μέσος της Κοπεγχάγη ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο «τριφύλλι». «Είναι παίκτης box to box, οκτάρι. Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος είναι πάντα παρών στις μονομαχίες, του αρέσει να παίρνει την μπάλα και να 'σπάει' τις αντίπαλες γραμμές. Είναι πολύ καλός σωματικά. Νομίζω ότι έχει το στυλ των κεντρικών χαφ της Σπόρτινγκ, λόγω του συστήματος που παίζει», ανέφερε σχετικά στο «Radio Renascenca».

Και συνέχισε. «Είναι ένας καλός νέος παίκτης. Εχει την ποιότητα και πιστεύω ότι αν πάει στη Σπόρτινγκ θα γίνει καλύτερος παίκτης στα χέρια του μίστερ Αμορίμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα